Våre tjenester og behandlingsformer

Våre tjenester og behandlings-former

Vi tilbyr mange forskjellige typer behandlinger. Ta en titt nedover for å se hva vi tilbyr.

Homeopati

Sliter du med urinveisinfeksjoner, febersykdommer, matforgiftning eller brystbetennelser?

Vi bruker homeopatiske midler aller mest ved akutte plager, som urinveisinfeksjoner, febersykdommer, matforgiftning, forkjølelser og brystbetennelser.

Vår erfaring er at midlene virker veldig bra ved kolikk, forkjølelse og søvnvansker hos spebarn. Hos voksne kvinner har vi sett at midler mot overgangsalderplager og depresjoner har god virkning.

Vi bruker også homeopatiske midler på idrettsutøvere som ønsker en raskere restitusjonsprosess, og raskere helning av skader.

Massasje

Stiv i muskler og ledd?

Vi kan velge å benytte massasje alene som en terapiform, eller sammen med andre av våre behandlingsformer.

Vi kan love at vi kan å gjenopprette en optimal muskelspenning etter 35 års erfaring.

Fotsoneterapi

En terapiform som vil ha gunstig effekt på de fleste lidelser

En terapiform vi benytter svært mye. Vi er nok blant dem i landet som har aller lengst og mest erfaring med fotsoneterapi.

Det finnes vel nesten ikke den lidelse soneterapi ikke vil ha gunstig effekt på. Vi bruker terapien både som terapi og kartlegging av pasientens plager, fremgang og helsetilstand.

Øreakupunktur

Fungerer som en forsterkning av andre terapiformer.

Vi benytter denne terapiformen som en forsterkning av andre terapier vi benytter. Det er aldri noen tvang om å benytte behandling med nåler hos oss.

Er det noen som kvir seg veldig til å bli stukket, kan det ofte være bedre å la være å utsette seg for slike kvaler. Vi benytter aldri tvang.

Lokal nålebehandling

Ved smerter eller muskelspenninger benytter vi ofte denne behandlingsmetoden.

Hos oss har vi aller best resultat ved slik behandling ved lokale smerter og svangerskapsrelaterte plager, som kvalme og forberedelse til fødsel.

Nada akupunktur

Ved stress og følgesymtomer av dette er Nada en relevant behandlingsmetode.

Vi har sertifisert Nada behandler. Dette er en behandling som er i bruk verden over og som gjør deg roligere. Den reduserer ditt kortisolnivå og kan derfor brukes ved depresjon, angst, abstinenser, stress, overgangsplager og søvnmangel.

Kostholdsveiledning

Hva er det beste kostholdet for deg?

Vi er opptatt av å hindre problemer i å gjenoppstå, og vi ønsker selvsagt best mulig resultater for vår behandling. Man kan oppnå veldig mye med en endring av ernæringen.

Vi ønsker ikke å være ekstreme i våre kostråd, men informere slik at den enkelte har et reelt valg. Feil ernæring gir seg ofte utslag på langt andre arenaer en direkte på mage og tarmproblemer. Selv om nettopp mage og tarmplager direkte er noe mange som oppsøker oss, sliter med.

Div. laboratorie prøver

Lurer du på om det er noe du ikke tåler? Blod og urinprøver kan gi svar på underliggende årsaker til dine problemer

Div. laboratorie prøver, både fra eget analyseutstyr og rekvisisjonsrett til samarbeidende laboratorium.

Restitusjons/energi program

Raskere og bedre restitusjon.

Vi tilbyr et spesielt restitusjons/energi program, spesielt laget til toppidrettsutøvere, men som også andre kan ha nytte av.

Lurer du på noe?

Titt innom “vanlige spørsmål” for å se om du får svar på ditt allerede der!